Izvor: 24SEDAM
16.10.2024 u 09:50
0

MIRA ŠKORIĆ ZATEKLA VERENIKA SA MUŠKARCEM: „Toliko sam bila ponižena!“

Do tog momenta nikada nije sumnjala

Pevačica Mira Škorić doživela je šok kada je bez najave posetila svog bivšeg verenika, nemačkog biznismena iz Berlina, i zatekla ga u krevetu sa mlađim muškarcem.

SOFIJA RIČI POSTALA MAJKA: Posle porođanja morala da bude hospitalizovana

Ova scena prekinula je njihovu vezu i dovela do konačne odluke da prekine sve kontakte s njim.

Mira i njen bivši verenik su se upoznali na prijemu, gde je ona bila specijalna gošća, a ubrzo su započeli vezu. Pevačica je planirala iznenađenje i bila je uzbuđena zbog zajedničkog useljenja u njegov stan. Međutim, šokantno otkriće promenilo je sve.

U trenutku kada je ušla u stan, Mira je iskusila pravu dramu – njen verenik je uporno tvrdio da je sa njim samo „dobar prijatelj“, ali pevačica nije imala nameru da mu poveruje. U naletu besa, bacila je verenički prsten, zalupila vrata i zauvek napustila njegov život.

– Jao, Bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola – rekla je Mira jednom prilikom.

– Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla…. Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav – dodala je bila Mira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter