Izvor: GLOSSY
05.06.2024 u 14:05
0

FOTOGRAFIJE NJENOG STOMAČIĆA SU PREPRAVILE INTERNET! Lejdi Gaga se konačno oglasila povodom glasina da stiže BEJBI GAGA

Ovih dana internet se usijao zbog najnovijih fotki pop dive Lejdi Gage u maloj crnoj haljini, a spekulacije o navodnoj trudnoći ne prestaju. Sada se oglasila i pevačica.

Ovih dana internet se usijao zbog najnovijih fotki pop dive Lejdi Gage u maloj crnoj haljini, a spekulacije o navodnoj trudnoći ne prestaju. Sada se oglasila i pevačica.Glumica i pevačica Lejdi Gaga (38) pokrenula je lavinu komentara kada se prošlog petka pojavila na venčanju svoje sestre i poznate modne dizajnerke Natali Džermanote. 

Planetarno popularna zvezda na ceremoniju je došla ruku pod ruku sa svojim izabranikom Majklom Polanskim, a svima je zapao za oko jedan detalj

 

Naime, Stefani Džermanota, kako je pravo ime čuvenoj Lejdi Gagi, iznenadila je sve prisutne stomačićem koji se nazirao ispod uzane crne haljine, a kada su paparaco fotografije objavljene na internetu, svi su se zapitali samo jedno – da li u dom poznate pevačice stiže prinova.Gaga i Polanski već 4 godine uživaju u svojoj ljubavi i vešto se skrivaju od radoznalih očiju, a diva je nakon samo godinu dana veze rekla da priželjkuje porodicu sa Majklom.

Kako se već neko vreme nije pojavljivala na javnim događajima, a ni veliki dijamantski prsten na njenoj ruci, koji neodoljivo podseća na verenički, nije prošao nezapaženo, fanovi su oduševljeno zaključili da će se tridesetosmogodišnja lepotica verovatno uskoro ostvariti u ulozi mame.

Da li je Lejdi Gaga stvarno trudna?

 

Povoda za nagađanja je bilo mnogo, a Džermanota je u utorak 4. juna ipak odlučila da se konačno oglasi po ovom pitanju i šaljivim videom na društvenoj mreži Tik Tok jednom za svagda stavi tačku na celu priču.

 

@ladygagaregister to vote or check if you’re registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician – yas 💚🌻🍭🫧

– Nisam trudna, samo plačem u teretani – napisala je ona, aludirajući na to da je stomačić posledica viška kilograma, a ne blagoslovenog stanja.

 

Ovu priliku Gaga je iskoristila kako bi pozvala sva „mala čudovišta“, kako naziva svoje fanove, da se registruju i glasaju.

Pevačica koja je u duhovitom maniru negirala navode o trudnoći, trenutno marljivo radi na projektima koji bi uskoro trebalo da ugledaju svetlost dana.

 

RAZVELA SE PA BEZ DONJEG VEŠA IZAŠLA U PROVOD! S bivšim vodi borbu oko imovine, a na crvenom tepihu sve oči bile uprte u nju!

Lejdi Gaga je nedavno uplovila u glumačke vode, a nakon uspešnih uloga u filmovima „Zvezda je rođena“ i „Kuća Gučijevih, očekuje nas najnovije kinematografsko ostvarenje u kom igra čuvenu strip-junakinju Harli Kvin.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter