Izvor: NAJŽENA
31.05.2024 u 18:37
0

NE PLAŠI SE BOTOKSA: Sofija Vergara otkrila šta je sve spremna da uradi zarad lepote, ovo je njen najveći problem

Pored toga što je inspirisala stotine ambicioznih izvođača tokom svog vremena u centru pažnje, Sofija je uvek bila iskrena kada je u pitanju realnost slave, posebno kada je u pitanju održavanje izgleda

U svetu u kome velika većina zvezda radije ne govori o estetskim operacijama, Sofija Vergara ne krije tajnu svoje lepote.

Zvezda serije ,,Moderna porodica“ nikada nije zazirala kada bi je pitali da li ide pod nož, a ove nedelje je prilično hrabro priznala svoje planove za dalje operacije, otkrivajući da će učiniti sve što može da spreči znake starenja.

Lepotica, koja je, ako možete verovati, takođe 51-godišnja majka jednog deteta, se prvi put pojavila na našim ekranima još 2002. godine, kada je dobila nekoliko manjih televizijskih uloga dok je radila kao model.

Međutim, u godinama koje su usledile, Sofija, rođena u Kolumbiji, postala je jedna od najplaćenijih ženskih zvezda u istoriji nakon što je dobila ulogu u višestruko nagrađivanom sitkomu ,,Moderna porodica“.

Za ulogu vatrene mame dvoje dece Glorije Pričet, dobila je četiri nominacije za Zlatni globus i četiri Emi nagrade.

Uvek iskrena

Pored toga što je inspirisala stotine ambicioznih izvođača tokom svog vremena u centru pažnje, Sofija je uvek bila iskrena kada je u pitanju realnost slave, posebno kada je u pitanju održavanje izgleda.

Obraćajući se novinarima, Sofija je otkrila da je koristila botoks, ali da povlači granicu kada je u pitanju filer.

A kada je reč o njenim planovima da se uhvati u koštac sa starenjem, Sofija tvrdi da se na plaši da ide pod nož, prenosi Tyla.

„Osećam da ću uraditi svaku plastičnu operaciju koju mogu da uradim kada budem spremna. Volela bih da imam više vremena; već bih nešto uradila“, rekla je ona.

„[Ali] s obzirom da sam ispred kamera, ne mogu da uradim nešto, a zatim da sedim u svojoj kući i oporavljam se nedeljama.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter