Izvor: kurir
22.07.2024 u 07:55
0

NEVEROVATNA PROMENA: Ovako je majka ADAKTARA izgledala pre svih operacija

Alis Adaktar je dospela u središte interesovanja posredstvom učešća u rijaliti šou-programu "Adaktarovi", a njen fizički izgled je često meta podeljenih komentara na društvenim mrežama.

U inat svima onima koji njenu lepotu pripisuju isključivo estetskim korekcijama, Alis je jednom prilikom podelila na Instagramu fotografiju iz prošlosti na kojoj u naručju drži sina Adama koji u momentu nastanka ovog prizora ima svega nekoliko godina.

alis_adaktar
instagram screenshot

 

Adaktarova, par decenija mlađa, ima farbanu plavu kosu, a njeno lice u prvom planu pokazuje da je bila izuzetno lepa žena i pre nego što se prepustila čarima estetske hirurgije.

SRCE VERUJE DA MI DOLAZE BOLJE GODINE: Toni Bijelić oglašavanjem zabrinuo javnost

Danas izgleda dosta drugačije i važi za fatalnu crnku sa rasnim oblinama. Neretko na Instagramu kači fotografije koje govore da su za nju godine samo broj.

Podsetimo, mnogo se spekulisalo koliko godina zapravo ima majka „Boga obrva“, a ona je na Instagramu sama otkrila, da ima 49 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter