Izvor: Kurir
08.09.2024 u 10:23
0

NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN: I dan posle sahrane građani se opraštaju od velikog umetnika

Na Gradskom groblju u Čačku na grobu legendarnog muzičara Bore Đorđevića jutros smo zatekli Čačane koji svom rok idolu pale sveće i donose cveće. Njegov grob su najpre posetile dve gospođe, a ubrzo potom i mladi par s detetom, koji Boru nosi u srcu i žali za njegovim odlaskom.

– Juče nismo otišli na sahranu jer smo bili sprečeni. Zato smo jutros poranili da se s njim oprostimo. Beskrajno volimo njegovu muziku, pesme…boli duša, veliki umetnik je otišao. Čačani smo, posećivaćemo njegov grob redovno, paliti sveće – pričaju Milan i Anica, Čačani i Borini fanovi.

POSLE PRELEŽANE KORONE: Glumac boravi u luksuznoj vili u Crnoj Gori sa Anicom

Na grobu slavnog muzičara se nalazi na stotine buketa i venaca naslaganih i preko preostala tri okvira. Među vencima su buketi Zdravka Čolića, ambasade Srbije u Ljubljani, Van Goga, Bajage i instruktora i mnogi drugi.

Na grobu se nalazi i venac sa dve gitare Bori od grada Čačka. Postoji još jedan venac u obliku gitare od, kako je napisano, Nađe i Mileve.

Takođe, fanovi su na Borinom grobu ostavili u oproštajne poruke, ispisane na hartiji, a tu je i jedan dečji crtež. Iako je ostavio cigarete, na grobu je pobodena jedna, koja nije upaljena.

Navijači Crvene zvezde su oko krsta prebacili šal, a tu je i jedan privezak u obliku Zvezdinog dresa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar