Izvor: Kurir
15.06.2024 u 07:25
0

NJENA OAZA MIRA: Pazarila stan u strogom CENTRU!

Sanja Vučić je od početka svoje karijere pametno štedela, te je zato sebi uspela da priušti životni prostor koji će joj biti oaza mira i gde će moći kako da odmara, tako i da stvara novu muziku.

Pevačica nije otvorena da toliko pokazuje svoju privatnost, ali je sada snimila deo svog stana i tako dozvolila svojim fanovima da zavire u njeno carstvo.

JOŠ UVEK TRAJE ČUVENI ESTRADNI RAT: Ceca progovorila o sukobu sa Draganom Mirković: Želim joj da snimi hit

Prvo što se vidi jeste da su dnevna soba i kuhinja smeštene u jednu veoma prostranu prostoriju kojom dominiraju svetle nijanse, a čini se da je glavna zvezda iste velika žuta garnitura.

Pored toga, Sanja u jednom uglu ima svoj kutak za stvaranje, pa se tu nalaze gitare i klavir, smešteni ispred ogledala. Odmah u nastavku, sa leve strane, okačen je veliki televizor, na kom je gledala seriju „Seks i grad“.

Pored žute garniture su veliki i mali stočić u istoj boji, sa mermernom površinom, a iza je bicikla za vežbanje, na kojoj je Sanja bila kada je snimala svoj životni prostor.

Sa druge strane prostorije je kuhinjski deo, dok je naspram nje veliko ostrvo sa dosta prostora za odlaganje, dok se sa druge strane njega nalazi nekoliko barskih stolica, a iznad stakleni lusteri.

Čini se da Sanja baš uživa i u ogledalima, pa su oni smešteni na nekoliko mesta u prostoriji u kojoj najviše uživa.

Kako se ranije pisalo, Sanja je pazarila stan od 90 kvadrata na Vračaru, za koji je izdvojila čak 270.000 evra, ali pevačica o tome nije želela previše da detaljiše, osim što je istakla da je 11 godina bila podstanar, te da je vredno radila da bi sebi mogla da priušti krov nad glavom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter