Izvor: happybsc alo
14.06.2024 u 22:32
0

JOŠ UVEK TRAJE ČUVENI ESTRADNI RAT: Ceca progovorila o sukobu sa Draganom Mirković: Želim joj da snimi hit

Nakon nelagodne konverzacije, Ceca je za domaće medije govorila o odnosu sa koleginicom.

– U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno – izjavila je Ceca i dodala:

– Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane… Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini – rekla je Ražnatovićeva tada.

Dragana se obratila Anastasiji Ražnatović

Anastasija Ražnatović i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, nedavno su se tajno venčali u vili na Dedinju.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili su tada na društvenim mrežama fotografije sa intimne ceremonije na kojima se može videti koliko je sve bilo bajkovito, a pevačica Dragana Mirković sada se oglasila tim povodom.

Naime, Dragana Mirković, iako godinama nije pričala sa Cecom Ražnatović, direktno se obratila Anastasiji i čestitala joj venčanje.

– Sve najlepše od srca – napisala je Dragana i stavila emotikon srca, a mreže su se odmah usijale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter