Izvor: Kurir
27.08.2024 u 21:26
0

ON NIKADA NIJE ZARADIO NIJEDAN JEDINI DINAR: Šok intervju bivšeg menadžera

Legendarni muzičar Zdravko Čolić svojevremeno je sarađivao sa nekadašnjim mendžerom "Zabranjenog pušenja", Draganom Kikijem Zurovcem, a on je sada otkrio nepoznate detalje o pevaču.

Kako je istakao, posle rada sa Čolićem ostao mu je gorak ukus u ustima, a evo i zašto.

KARLEUŠA ODUŠEVILA NAROD OVIM POTEZOM: Nema ko nije zaplakao!
– Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim… Pokušao je da radi neke koncerte i onda je nešto Bregović rekao: „Hajde ti pokušaj“. Međutim, to je sve propalo… – istakao je Kiki.

 

@gravitacijapodcast♬ original sound – gravitacija

– Tada je imao 51. godinu, a poslednjih 10 ga je držao na grbači jedan dečko kog je isto jako račao. Sa Čolićem se niko nikada nije ni družio iz Srajeva, niti je on ikada tamo živeo. On je poslednjih 30 godina pevalo da preživi u onom užasnom ratu, ali nije mogao.

– 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat, da vrati dugove jednom čoveku iz Bosne i bratu koji se tada zadužio kod zelenaša. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao, dinara pre toga nije zaradio – rekao je bio u „Gravitacija“ podkastu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter