Izvor:
11.08.2023 u 11:56
0

OVAJ MACAN JE NJEN KEN: Margo Robi prva startovala sadašnjeg muža

Planetrano popuplarana i prelepa Margo robi i nakon blokbastera Barbi imala je vojsku obožavalaca, a njen muž pravi je lepotan

Za zgodnog Toma Akerlija kažu da je najsrećniji muškarac na svetu, jer je osvojio lepu Barbi – Margo Robi. Ona je pored žena koje žele da je kopiraju san mnogih mušaraca. Međutum, muškarci mogu da je vole samo na filmskom platnu budući da je njeno srce već – zauzeto!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Zgodna plavuša je udata od 2014. godine, a srećni muškarac je Tom Akerli. Njih dvoje su se sreli godinu dana ranije, na snimanju njenog filma „Francuska svita“. Venčanje je bilo skriveno od medija, a i danas se Tom drži u pozadini, mada prati svoju slavnu suprugu na turneji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)


Par živi u Los Anđelesu, gde vode produkcijsku kuću. Njih dvoje su vršnjaci, a Tom radi kao asistent reditelja i producent. Njihova ljubav je planula pre nego što je počeo meteorski uspon mlade glumice. Da stvar bude još neobičnija, ona je bila ta koja je „pojurila“ njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Ackerley (@alpha_meows)

-Do tada sam bila poznata kao singl devojka“, ispričala je Margo za „Vog“. -Od same ideje da budem s nekim u vezi mi se povraćalo. A onda sam shvatila da već neko vreme gajim emocije prema Tomu. Uvek sam ga volela. Sledeća misao mi je bila – `neće mi uzvratiti`. Nisam želela da sve pokvarim. Da budem toliko glupa da mu kažem da mi se sviđa.

IZA FATALNE LEPOTE KRIJE SE RAZARAJUĆA BOL: Nova mis Njujorka bila žrtva brutalnog ZLOSTAVLJANJA

I kad se najzad to dogodilo, pomislila sam kako je jedino prirodno da budem s njim, ništa pre njega nije imalo nikakvog smisla.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter