Izvor: Kurir.rs/24sata.hr
11.08.2023 u 11:53
0

IZA FATALNE LEPOTE KRIJE SE RAZARAJUĆA BOL: Nova mis Njujorka bila žrtva brutalnog ZLOSTAVLJANJA

Za novu mis Njujorka proglašena je bivša balerina Rahel di Stasio (26). Za počasnu titulu se borilo čak 184 devojaka, a Rahel će predstavljati svoju saveznu državu na izboru za Miss SAD-a u Renu idućeg meseca.

Kao devojčica Rahel je trenirala balet, od kojeg je morala odustati nakon što je povredila nogu. Nakon toga se posvetila modelingu, a zastupale su je neke od najjačih američkih agencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachelle di Stasio (@missnyusa)

– Za mene je ovo takmičenje kombinacija svega što volim da radim – biti na pozornici, plesati, ima elemente manekenstva, uključuje fotografisanje i razgovore s drugima. To su doslovce sve moje strasti u jednom – rekla je o izboru za mis za The Post.

Titulu misice iskoristiće kako bi progovorila o teškoj temi – seksualnom zlostavljanju, zbog kojeg i sama bila žrtva. Rahel je kao devojčica doživela zlostavljanje, a već neko vreme radi s neprofitnom organizacijom Rape, Abuse & Incest Nationa Network (RAINN).

– Spremna sam da se moj glas čuje, da se moja priča podeli i da budem deo nečeg lepog. Mogla sam da upotrebim svoj glas i snagu da dovedem sebe tu gde jesam danas te želim drugim ženama dati do znanja da njihova prošlost ne utiče na njihovu sopstvenu ili na to ko su one – rekla je rođena Njujorčanka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter