Izvor: srbija danas
07.03.2024 u 13:27
0

NEUTEŠNA MAJKA JOŠ ČEKA PRAVDU: Glumicu je od katasrofe delilia jedna odluka u zadnjem momentu se predomislila

Glumica Dolores Lambaša tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći pre više od deset godina.

Jedna od najlepših hrvatskih glumica nastradala je 23. oktobra 2013. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Sredanac, trideset kilometara od Slavonskog Broda, u smeru prema Zagrebu.

BLAGOSLOVISLOVILA I BIVŠA: Verio se najlepši par Holivuda

Ona je sa kolegom Stojanom Matavuljem u Beogradu gledala predstavu, a planirali su da prespavaju u hotelu. U poslednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju, koja je glumicu koštala života.

Iako je bila vezana, Dolores je ispala kroz vrata i od teških povreda preminula nekoliko sati kasnije, dok je Stojan prošao samo s lakšim povredama, prenosili su mediji.

Zbog nesreće u kojoj je Dolores tragično preminula Stojan je osuđen na dve godine uslovne kazne.

Glumičin otac Đino Lambaša rekao je da za nesreću ne krivi nikoga, dok je glumičina majka posle presude podnela tužbu.

– Svoja prava ću i dalje tražiti pa, ako treba, ići ću do Brisela. U opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku su mi rekli da imam pravo da ispitam optuženika, ali to mi ovde nisu dozvolili – požalila se Alma Petrović.

Dolores je nastradala kada je imala 32 godine. Sahranjena je uz zvuke pesme „Ne diraj moju ljubav“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter