Izvor: Kurir
27.06.2024 u 08:43
0

PIKSIJEV STAN U PARIZU JE SUVI LUKSUZ! Pogled ima na Ajfelov toranj

Fudbalski selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u nekoliko država sveta poseduje luksuzne nekretnine.

Luksuzan stan u Francuskoj prestonici, čiji izgled ostavlja bez daha, izdaje turistima.

ZAŠTO SMO ISPALI SA EURA? Odgovor je prost – JEDNA STVAR se poremetila u timu! Vojska nije verovala generalu! OVO JE SUROVA ISTINA

Porodica Stojković poseduje stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a isti rentira njihov sin Marko Stojković preko popularne aplikacije za izdavanje nekretnina „Airbnb“.

Marko ne želi da zavisi od roditelja, te se aktivno bavi biznisom, o čemu se piše godinama. Sa jedne strane ima svoju firmu za proizvodnju pseće hrane, ali je i agent u rentiranju stana.

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, te da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda „Fendi“, televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu. Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od čuvenog hotela „Plaza Athenee“.

Marko je, inače, na sajtu kratko opisao sebe, te na profilu koji je verifikovan stoji sledeće: – Volim da putujem. Trenutno živim između Pariza i Majamija/Los Anđelesa.

Podsetimo, Piksi je prodao vilu na Dedinju za 2.500.000 evra, i sa suprugom Snežanom preselio se u velelepnu vilu u samom srcu Beograda, koja se godinama nalazi u njihovom vlasništvu.

Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd – rekao je izvor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter