Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 19:40
0

POZNATI PEVAČ NAPADNUT MAČETOM? Evo šta je njegov menadžer rekao (VIDEO)

Pevač Nenad Jovanović Blizanac (46) nastupao je u utorak uveče u kafani Lisac u Rakovici kada se dogodio stravični napad mačetom, saznaju mediji.

Prema informacijama izvora upućenih u slučaj, to veče je došlo do verbalnog konflikta između, kako su naveli, „pevača Nenada J. i NN lica, nakon čega je napadnut radnik obezbeđenja restorana S. G. (37) koji je stao u odbranu pevača“. 

Napadač je izvadio mačetu i radnika obezbeđenja posekao po telu, te mu tako nandeo povrede u predelu stomaka.

BIZARAN OGLAS ZGROZIO JAVNOST: Pocepanu i prljavu Desingericinu čarapu prodaju za 100 evra! (FOTO)

Kako se saznaje, poznati pevač Nenad Jovanović Blizanac, koji je popularnost stekao u grupi „Blizanci“ početkom dvehiljaditih godina sa bratom Peđom Jovanovićem, nastupao je to veče u kafani Lisac.

Njegov menadžer je, međutim, negirao ovaj događaj.

– To se nije dogodilo, nije istina – kratko je odgovorio medijima.

S druge strane, posetioci ove kafane otkrili su nam da je baš u utorak nastupao Nenad, koji tim danom redovno ima tezgu u pomenutoj kafani.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter