Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 18:53
0

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE PO OBRAZOVANJU: Suzana sa Popovićem uživa u milionima, a školu završila zbog oca i majke

Rođena je u Smederevu, a odrasla u obližnjoj Ralji, poznatoj po Železari.

Iako je vrlo mlada kročila na estradu, supruga Saše popovića, pevačica Suzana Jovanović nije zapostavila svoje školovanje i to zbog svojih roditelja.

Iako zanimanje za koje je završila srednju školu nemam nikakvih dodirnih tačaka sa estradom, Suzana je oduvek znala da će se baviti pevanjem, ali je istu završila samo na nagovor oca i majke.

Rođena je u Smederevu, a odrasla u obližnjoj Ralji, poznatoj po Železari.

BIZARAN OGLAS ZGROZIO JAVNOST: Pocepanu i prljavu Desingericinu čarapu prodaju za 100 evra! (FOTO)

Posle osnovne škole upisala je srednju ekonomsku u rodnom gradu, ali se posle dve godine prebacila u trgovačku, u Požarevcu, koju je na kraju i završila. No, uvek je znala šta će biti njena profesija.

Od petog razreda osnovne pevala sam u horu. Kasnije, u srednjoj, nastupala sam na lokalnim takmičenjima i osvajala visoka mesta, često i pobeđivala. Znala sam da je muzika moj život. A školu sam završila zbog tate i mame kako mi ne bi trubili nad glavom – smeje se Suzana.

– Nije me zanimala ekonomija, pa sam pitala šta se najbrže završava. Donela sam roditeljima diplomu trgovačke škole i rekla: „Sad počinjem da radim“. Ali, ne u trgovini.

– Podržali su me. Nastupala sam po raznim proslavama, skupila novac i snimila prvu ploču – otkrila je Suzana Jovanović u emisiji „Premijera vikend-specijal“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter