Izvor:
14.07.2017 u 14:52
0

150.000 EVRA ZA JEDAN DAN! Bivši učesnik „Parova“ kupio stan i kola, pa se OVOM slikom pohvalio svima! (FOTO)

Aleksandar Požgaj bio je jedan od najintrigantnijih učesnika "Parova", najviše zbog toga što se bavi politikom.

Drugi "detalj" po kom je privukao pažnju bilo je njegovo ime na Instagramu, "Aleksandar Consigliere Požgaj", kao i to što su za njegovo ime vezivali mnoge cice, čak i one poznate javnosti.

Međutim, po izlasku iz rijalitija Požgaj se nije mnogo eksponirao u javnosti, niti po medijima, iako je na društvenim mrežama i te kako i sada privlači pažnju.

To se dogodilo i juče, kada je sa prijateljima i pratiocima podelio radosne vesti – da je sebe počastio nekretninom i automobilom, te da je izašao iz politike.

– Za jedan dan (juče) promenio sam auto, stan uzeo na 18. spratu, pozdravio se sa nekim prijateljima i politici rekao "zbogom". Posle lošeg perioda ide uspeh i prosperitet. Posle kiše dođe sunce, a nebo najavljuje uspeh! Dobro jutro! – napisao je Požgaj.

Ono što su se svakako svi odmah zapitali jeste odakle Požgaju toliki novac, te čime će se ubuduće baviti.

Telegraf
Foto: Instagram/samo_pozgaj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter