Izvor:
16.11.2016 u 23:33
0

A ko je otac? Bivša učesnica otišla u Crnu Goru i zatrudnela?! (foto)

Bivša učesnica najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Ana Spasojević već neko vreme je u Crnoj Gori, tačnije u Budvi gde živi i radi, a s vremena na vreme Ana obraduje fanove fotografijama iz provoda.

Ovaj put Ana se slikala u frizerskom salonu i pozirala, međutim u prvi plan nije izbila njena frizura nego stomak. Neki su komentarisali da se Spasojevićeva vidno ubucila, a upoređujući je iz perioda kada je bila u "Parovima", a potom u "Maldivima", primetno je da je Ana nabacila stomačić, ali i butine.

Inače, Ana je bila u vezi sa Ilijom Vukčevićem, šarmantnim pevačem iz Podgorice međutim on izgleda ima novu ljubav, pa se postavlja pitanje: ako se desi da je Ana trudna, ko je otac?

Pogledajte Anu:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Anna Spasojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter