Izvor:
17.10.2018 u 07:35
0

AFERA „KOBASICA“: Ilijana krala hranu koju je davala majci da nosi kući!? Mili je raskrinkao pred svima! Nikad komičnija svaša u VILI! (VIDEO)

Ovo se još nije desilo u ovakvim formatima.

Rijaliti program nekada zahteva očajničke mere kod takmičara, kao što je sada slučaj sa plavokosom učesnicom sedme sezone ,,Parova".

Ilijana Vagić imala je urnebesnu svađu sa Milutinom Radosavljevićem, ni manje, ni više nego zbog skrivanja hrana u garderoberu:

Nemoj sada da ti pokažem gde si sakrila ovoliku kobasicu – provocirao je Mili, pokazivajući mere namirnice koju je Ilijana sakrila među stvarima.

A dok se ona pravdala da to nije uradila, rijaliti igrač otčao je do garderobera kako bi dokazao svoju tvrdnju, te je preturao po stvarima i iz prve našao ono što je govorio da je ona uradila, pa se vratio za okrugli sto i izjavo nasmejao sve takmičare:

Jesi li ovo sakrila da poneseš kući kad izađeš

Dok je sa druge strane, Ilijana jedino znala da mu dobacuje uvredljive komentare, ali se Mili nije obazirao na to, jer je želeo da istera do kraja svoju aferu ,,Kobasica".

U videu koji sledi, pogeldajte nikad urnebesniju raspravu između takmičara, jer sve ostale je doveo do suza ovaj sukob:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter