Izvor:
10.05.2017 u 08:36
0

Aleksandra i David do detalja prepričavaju prvu bračnu noć: BILI SMO UMORNI, ALI SEKS NIJE IZOSTAO! (foto)

Večeras je jedan od najintrigantnijih "Parografa" do sada.

Svadba Aleksandre i Davida podigla je veliku prašinu, te iz tog razloga David će odgovoriti na mnoga pitanja koja interesuje gledaoce najgledanijeg rijalti programa.

Prvo pitanje na "Parografu" glasi:

– Da li je bilo seksa prve bračne noći?

– Nije bilo seksa, jer smo bili veoma umorni. Kada smo legli mazili smo se i dodrivali, ostalo će Aleksandra da kaže – rekao je David, a Aleksandra je dodala:

– Bilo je oralnog seksa, nije bilo pravog. Mi smo, kao prvo, bili izuzetno umorni, jer smo 48 sati proveli na nogama. Mladoženja je mladi napravio problem, pa nije moglo da dođe do seksa, jer ju je to mnogo bolelo. Tako da da je mlada morala da izađe na kraj za željnim i nadahnutim mladoženjom, pa ga je oralno zadovoljila. Morala sam ovako da kažem, jer su kamere sve zabeležile – bila je potpuno iskrena učesnica.

Poligraf je pokazao da je Davidov odgovor – ISTINA.

Sve vesti iz večerašnje emisije pratite na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter