Izvor:
05.07.2017 u 15:59
0

ALEKSANDRA NEĆE TAKO LAKO PREĆI PREKO OVOGA! David objavio GOLU fotku svoje žene dok je ona SPAVALA! (FOTO)

Izgleda da je ljubav između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića najjača, s obzirom na to da su Zerina i Lakić raskinuli, ali i Milutin i Mirela!

David je stigao u Beograd, pa je brže-bolje odveo svoju dragu u šetnju i na ručak u jedanpoznati restoran. A onda su proveli noć zajedno.

Nije poznato da li su u Kaluđerici kod njenog oca Karađorđa ili su iznajmili stan, ali ono što je šokiralo mnoge bila je Aleksandrina fotografija kako spava u tangama na stomaku, a za koju očigledno nije znala d aju je njen muž objavio.

Da li će se ona naljutiti zbog ovoga ili će joj biti drago što je David ponosan na izgled svoje devojke, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: facebook/David & Aleksandra " Zauzeti 100%" FOREVER

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter