Izvor: Happy BSC
03.06.2020 u 07:53
0

ALEKSANDRA U ŠOKU: Darko imao AVANTURU sa JOŠ JEDNOM učesnicom Parova!

Darko Vlajić sinoć se podvrgao poligrafu i pred svima izneo šokantne detalje o sebi. 

Iako su svi bili fokusirani  na njegov odnos sa Aleksandrom Jakšić, u koju se tokom boravka u rijalitiju zaljubio i time digao veliku prašinu jer ga je kod kuće čekala zakonita žena, ovaj učesnik otkrio je da je imao još jednu sipmpatiju u vili.  On je otvoreno priznao da Aleksandra nije jedina sa žena kojoj se dopao. Pored nje, udvarala mu se i Nataša Pajović koja je kako on tvrdi koristila svaki trenutak da se ušunja u njegov krevet.

PROČITAJTE I OVO

PUTIN ODOBRIO! Ruska vojska će UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE!

SRBI IZ AMERIKE: Ono što vidite je REŽIRANI HAOS! Plaćenici sa strane ORGANIZUJU SVE!

MARIĆ U ŠOKU! Dobio je savet ministra Nedimović i…

PROVERITE SVOJE PRIJAVE ZA 100 EVRA! Ministarstvo objasnilo zbog čega!

JURIĆ OTKRIO MARIĆU SVE O PEDOFILU POLITIČARU! Ćuti za tužioca, ali je sve otkrio legendi srpskog novinarstva! (VIDEO)

– Njena ruka uvek je bila tu pored mene, u mom krevetu, kao slučajno – rekao je Darko, što je Nataša negirala, odbijajući da prizna da joj se ovaj neodoljivi šarmer dopada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter