Izvor: Happy BSC
15.07.2021 u 16:35
0

ALEKSANDRA ZA HAPPY BSC PORTAL: Zaljubljena sam, za nekoliko dana idem u Milano! (FOTO)

Aleksandra Jakšić je samo za Happy BSC portal govorila kako se provodi nakon rijalitija „Parovi“

– Trenutno sam dobro, odmaram. Sa decom uživam i provodim vreme. Idemo za Milano u narednih nekoliko dana. Hoćemo da vidimo tatu. Porodica mi je dobro, to mi je najvažnije – počinje Aleksandra. 

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

– Želim sada da se odmorim malo, nisam još izašla iz kuće, privikavam se na život napolju – kaže ona.

O Natašinoj pobedi kaže:

– Ja sam zadovoljna ko god da je pobedio, čula sam da će ona jedan deo svoje nagrade dati u humanitarne svrhe, to mi je drago. Nadala sam se da će Marinković pobediti, on je ove sezone dao sve od sebe. Mislim da smo od njega dosta naučili. Jeste nas nekada i nervirao, ali je zaslužio da pobedi – kaže Aleksandra.

– Videla sam se sa Slađom, sa njom sam ostala u dobrim odnosima, ona je zaljubljena. Neću da otkrivam šta je i kako je.

– Zadooljna sam plasmanom, kada sam izašla videla sam koliko veliku podršku imam, i to mi je drago. 

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

– Što se mene tiče, ja sam uvek zaljubljena. Jednom sam u tajnoj sobi rekla ono šta mene pokreće, a to je da je ljubav svuda oko nas, i da ona mene pokreće. Ja sam zaljubljena, nisam nesrećno. Idem sada gde idem, pa ćemo videti. Ja mislim da neki ljudi moraju biti razdvojeno kako bi shvatali koliko se vole – zaključuje Aleksandra Jakšić za Happy BSC portal.

Šta će se dalje dešavati u životima naših bivših učesnika pratimo i u narednim danima, a prve vesti vas čekaju upravo na našem portalu. 

Ostanite uz Happy BSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter