Izvor:
20.01.2019 u 19:20
0

ANĐELA LAKIĆEVIĆ DOLILA ULJE NA VATRU: Sklopila pismo o Đoletu koje je Đina napisala, a vilu je potresao NEVIĐENI SKANDAL! Pogledajte ŠTA je to podiglo toliku prašinu!

Drama žestoko drma vilu "Parova" pred večerašnje izbacivanje.

U središtu je svađa Đorđa Tomića i Anđeline Marjanović.

I tako sve što mi preostaje da kažem, svaka čast svima koji ste pričali kako mi ne treba veza u rijalitiju, i kako Đole nije za mene. Pa eto, dragi moji, bili ste u pravu. Ja sada imam jedan problem, za ova dva meseca se toliko toga desilo u našoj vezi i shvatila sam negativne stvari u našoj vezi. Ja i dalje verujem u ono suprotno, a to nije moguće zaboraviti. Više puta sam bila izigrana- počela je Anđela kada je sklopila pismo koje je Đina iscepala.

Ja sam joj najveća greška u rijalitiju– rekao je Đole.

On je teško podneo njene reči, i Anđelina nije mogla da ga ubedi da nije tako mislila.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter