Izvor: HAPPY BSC
06.06.2020 u 21:39
0

ATRAKTIVNE CRNKE PUSTILE JEZIKE! KAKVA MI JE ONA DAMA IZ MILANA: Ona je lopuža iz Aranđelovca!

U emisiji Upoznajte Parove Jovana Jeremić podigla je Ivaniu kako bije ispitala o staljingu za svadbu, o odnosu Barbi i Željka,a onda je sve otišlo u pogrešnom pravcu!

Ona se pokačila sa Aleksandrom, po ko zna koji put!

OVO MORATE ZNATI

UŽAS! U SAVSKOJ ULICI POŽAR: Gori zgrada, 15 vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

SAOBRAČAJNA NESREĆA KOD ĆUPRIJE: Auto sleteo s puta, ima stradalih!

SAVO MILOŠEVIĆ NASMEJAN POSLE PORAZA U SUBOTICU: Izgovorio dve rečenice koje će pažljivo pročitati svi navijači Partizana

Ovoga puta Aleksandra je nije dirala. Voditeljka se zahvalila Ivanii i zamolila Aleksandru da ustane, rekavši joj da je mnogi hvale i smatraju je jakim igračem, otkorevnjem rijalitija, što je Aleksandra dočekala s ponosom, ali je Ivania dobacila da je njena bleda kopija iz prošle sezone. 

Jeremić je upitala jedno opasno pitanje:

-Da li dama iz Milana može da kopira šipovačku princezu?

-Ona dama iz Milana? Ona je lopuža iz Aranđelovca! Ona D od dame nije! Nije videla Milano! – vikala je Ivania – Gledajte je na šta liči!

-Šta joj fali? Srpska RIJALITI MONIKA BELUČI -rekla je Jovana a Ivania je doslovno ZANEMELA!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter