Izvor:
29.12.2016 u 00:56
0

Bez dlake na jeziku: Kada bi DALILA vršila selekciju takmičara, evo koga bi IZBACILA, a koga OSTAVILA u vili! (video)

Peta sezona rijaliti programa "Parovi" je u toku.

Atmosfera se već uveliko zahuktala, a najglasinija učesnica trenutno u rijalitiju je Dalila Mujić, koja je najveću pometnju podigla zluradim komentarima o bivšem cimeru i vereniku Mladenu Vuletiću.

Na pitanje ko je najmanje interesantan i koga bi trebalo izbaciti iz rijaltija, Mujićeva je odgovorila:

– Stanislava nemoj da se ljutiš, ali ti stvarno nisi za ovaj šou. Nikako djevojka ne priča, zaista je normalna, prirodna kulturna, ali za rijaliti nije. Kralja bih izbacila kroz zid, ne kroz vrata. Ja sam njega upoznala napolju i dečko je sasvim drugačiji u kafani, nego ovde. Aleksandru Subotić, zato što ismijava Miljanin izgovor, a gora je od nje. Bibu i Aleksandru Krstić bih isto izacila, jer ne doprinose ničemu ovde. Eto, izbavila bih ove i u bacila staru ekipu – objasnila je učesnica.

Dodala je da joj je Sandra Meduza zanimljiva, ali da bi trebala više da priča. Pogledajte na videu ispod šta je sve Dalila rekla o takmičarima:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter