Izvor:
18.09.2016 u 18:09
0

BIVŠEG UČESNIKA JE NEKO BAŠ IZNERVIRAO: „Dođe mi da se snimim kad krenem da SE*EM!“

Moderne tehnologije znatno su doprinele olakšanju komunikacije, te se tako možete satima gledati "oči u oči" sa nekim ko je na drugoj strani planete. Takođe, u svakom trenu možete postati i svojevrsni reporter, ukoliko praktikujete Fejsbukovu "Live" opciju prenosa uživo. Ipak, dok su neki njegovi bivši cimeri maltene neprestano "u lajvu", naviknuti na kamere, jednom bivšem učesniku najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" to veoma smeta.

Temperamentni Đorđe Đenić rešio je da ne prećuti ovu za njega tako iritantnu pojavu, te se obratio svojim prijateljima i pratiocima na Fejsbuku.

Kada vidim pojedine ljude koji se svako malo snimaju i lupetaraju o koječemu, dođe mi da se snimim kad krenem da se*em… verujem da bi moj "nus proizvod" iliti "go*nau" bio lepši i zanimljiviji za gledanje od tog njihovog sranja – napisao je Đole.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter