Izvor:
03.09.2016 u 00:28
0

BUMBAROVA ISPOVEST NAKON LETOVANJA: Shvatio sam koliko sam PRIVLAČAN, žene su me uvukle u…

Dejan Vuletić Bumbar je gost emisije ,,Specijal sa Parovima'', a pre ulaska u studio je samo za naš portal otkrio u kakvoj se situaciji našao na letovanju u Paraliji.

Bio sam porodično na moru sa ženom…Nisam bio svestan svoje popularnosti dok nisam otišao u Grčku. Tamo letuje puno naših gastarbajtera, i svi su želeli da se slikaju! Bilo je vrhunski… Imao sam nekih informacija da je i Ružica u Paraliji, pa sam želeo da je nađem, ali ispostavilo se da to nije tačno – priča Vuletić.

Ipak Bumbar je ispričao da se našao u nezahvanoj situaciji…

Žene su me spopadale na svakom ćošku… Zvale su me na seks…Bio sam sa ženom ništa od toga nije bilo moguće, niti se dogodilo. Čak su me uvlačile u more da bi se seksale – zaključuje Vuletić.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter