Izvor:
09.07.2017 u 15:08
0

CELA ADA CIGANLIJA SE OKRETALA ZA NJOM: Subotićeva prošetala u bikiniju a OVAJ DETALJ je sve OBORIO S NOGU! (FOTO)

Trećeplasirana finalistkinja zabavno humorističkog programa Parovi, Aleksandra Subotić, nakon izlaska iz zemunkse vile koristi svaki trenutak da provede sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i ćerkicom Magdalenom. Zaljubljeni golpučići rešili su jedno popodne da se malo rashlade na Adi Ciganliji, gde naravno nisu prošli neopaženo. Svi koji su pratili Parove znaju da je ova atraktivna crnka dosta polagala na svoj izgled, pa smo retko kada imali priliku da je vidimo bez šminke, a njeno provokatovno oblačenje nikoga nije ostavljalo ravnodušnim. Pamtimo da je uvek bila golišava, čak i u zimskim danima, trudeći se na sve načine da istakne svoje ženske atribute. Ona je ostala dosledna sebi pa je ni velike vrućine od preko 30 stepeni celzijusovih, nisu sprečile da se na beogradskom moru pojavi kompletno našminkana i sa visokim potpeticama. Posetioci Ade posmatrali su je zaprepašćeno, a kako je Sandra izgledala izgledala procenite sami.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter