Izvor: HappyBSC
06.06.2020 u 15:54
0

DA LI ĆE ISKUSTVO ILI NAIVNOST IZDRŽATI PRITISAK I OSVOJITI NJENO SRCE: Zavodnik PRIZNAO da je ZALJUBLJEN U NJENU KRUNU (VIDEO)

Kod Merlina je Darko Vlajić koji je govorio o svojoj novoj ljubavi!

Pznanje koje napravilo opšti haos. Milionski auditoriju je u šoku, a videćemo kako će reagovati i takmičari kada saznaju tajnu koju krije pevač. 

– Ja više ne mogu da krijem svoje emocije. Zaljubljen sam u  Ivaniu kao tinejdžer. Ona je neko ko me privlači u svakom smislu te reči – počeo je Vlajić. 

Princeza iz Šipova je fatalna za većinu muškaraca iz vile. Izuzetak nije bio ni Drko Vlajić koji je pao na njene čari, i priznao da je hemija među njima očigledna, kao i da želio da sve obelodani. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

On je istakao da ne može više da bude ono što nije i da je vreme kako tvrdi da Ivamnia Bajić bude srećna na svadbi na kojoj će on biti kum. 

Ivania je dobila sugestiju da ne konzumira alkohol jer je Vlajić unapred predočio da će je odvesti u kupatilo i pokušati da bude intiman sa njom, jer mu se ona jako dopada. 

Kada je ove reči čuo Željko došlo je do neviđenog sukoba koji je eskalirao do te mere da je malo nedostajalo da interveniše obezbeđenje. 

Naime, mlađi Jovanović i Darko Vlajić su bacili oko na istu devojku i vreme je da se pokažu i izbore kome će ona pripasti. 

Kako će se dalje razvijati situacija, kao i kako je sprečen incident saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i poglčedate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter