Izvor:
06.12.2016 u 14:39
0

Da li je ovo DOKAZ da Dalila ulazi u „Parove“? Mujićeva objavila fotku iz Švajcarske, niko ne može da veruje! (foto)

Bosanska starleta Dalila Mujić otputovala je u Švajcarsku pre nekoliko dana, a da joj je "mnogo loše", pokazuju i fotografije na društvenim mrežama koje redovno objavljuje.

Naime, poslednja fotka koju je bivša učesnica "Parova" objavila iznenadila je njene fanove, ali i pratioce na Instagramu, a radi se o tome da je Dalila, kako se čini, napumpala usne!

Ona je izgleda rešila da poveća volumen usana, a možda se po tome ugledala na pobednicu četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Ružicu Veljković sa kojom se družila tokom boravka u vili.

Da li se Mujićeva ovim potezom priprema za petu sezonu "Parova" kako fanovi nagađaju ili je prosto to uradila zbog sebe, ostaje nepoznanica. Pogledajte Mujićevu:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter