Izvor:
12.04.2018 u 14:26
0

DA LI JE OVO NAJBOLJI DOKAZ KO ŽELI POMIRENJE, A KO RAT? Posle ovoga što su uradile Dalila i Aleksandra mnogima je jasnija situacija u porodici Dragojević! (VIDEO)

Učesnice šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić i Dalila Dragojević, u braku su sa dva brata koja su u žestoko posvađani, i to baš zbog supruga.

Naime, David i Dejan su u lošim odnosima od kraja pete sezone, a oni se nisu promenili sve do danas.

Mnogi za to krive Dalilu i Aleksandru, da su one te koje usađuju zlu krv u porodicu Dragojević.

Dalila je odlučila da napravi prvi korak kako bi se njihovi odnosi normalizovali, ustala i pružila Aleksandri ruku pomirenja, kojom bi se možda i zakopale ratne sekire, i mnoge stvari u porodici Dragojević došle na svoje, ali je Aleksandra rekla da ne želi da pređe preko svih uvreda, i odbila da učini isto.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter