Izvor:
01.07.2017 u 15:10
0

DALILA MUJIĆ SUROVO ISKRENA: Evo šta će mi pasti najteže kada napustim rijaliti! (foto)

Dva dana pre velikog finala pete sezone rijaliti prgrama "Parovi", iz daljeg takmičenja eliminisana je Mirjana Praizović.

Jutro nakon izbacivanja, u emisiji "Jutarnja kafica sa Parovima" najvredniji takmičari komentari su noć koja je za nama.

Kako se bliži kralj rijaltija, učesnici su komentarisali šta će im najviše nedostajati iz rijalitija. Dalila Mujić bila je krajnje iskrena;

– Naravno da će mi nedostajati sve ovo, vrlo brzo se navikeš na ovakve uslove. Međutim, poučena prethodnim iskustvom, znam da ću imati problem da na ljude ne gledam sa nepoverenjem. Ostaće mi taj osećaj da neko želi da mi zaije nož u leđa – rekla je Mujićeva.

Glasajte za svoje favorite i pratite sva dešavanja iz "Parova" na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter