Izvor:
18.03.2017 u 05:17
0

DAME SU SE BORILE, ALI JEDNA JE IZGUBILA: Evo koju učesnicu je publika nominovala! (FOTO)

Učesnici šou programa "Parovi" večeras su napravili pravi spektakl kada su na trećem mestu na tabeli sa negativnim glasovima publike ugledali Vesnu Rivas.

Iako su svi očekivali da će upravo ona biti nominovana od strane publike, to se ipak nije desilo.

Rivasova je bila u pravu kada je rekla da će Jelena Krunić biti nominovana od strane gledalaca, tako da je upravo go go igračica zauzela poslednje mesto na tabeli sa negativnim glasovima publike.

Ljudi su prepoznali Jelenino bezobrazno ponašanje prethodnih dana, predosećala sam da će biti ona, mada sam sumnjala i na Kseniju – izjavila je ona.

Jelena Krunić je nominovana od strane publike osvojivši čak 30% negativnih glasova, a koga će produkcija i učesnici nominovati, saznaćemo na kraju večeri.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter