Izvor: Happy BSC
23.01.2021 u 01:26
0

DARIO O BORKU: Pogrešio sam!

Tanja je večeras izjavila da je presrećna jer je njen Dario u vili opet. 

PROČITAJTE JOŠ

Vučić se po prvi put oglasio o slučaju Mike Aleksića! Ovo je rekao predsednik!

DOČEKALI SMO! Nova sezona najgledanije emisije o poznatima počinje detaljima iz života Vojislava Šešelja (SPECIJAL u 21.50)

OTKRIVENE LEGIJINE TAJNE! Evo zašto Kapetan Dragan traži oslobađanje bivšeg komandanta „crvenih beretki“ (IZA BRAVE, SUBOTA u 20.50)

ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE Beli mag dr Neđo otkriva: Šta leči moždani udar i koji čaj menja antibiotike?

Ona je izjavila da joj je srce trenutno bliže Dariju nego Borku.

-Ja sam sa Borkom razgovarao i došli smo do jednog zaključka. Jesam pogrešio. On je stvarno jedan dobar čovek. Ljudina. Sve što sam mu rekao i što se izdešavalo nije trebalo da se desi, ali to su emocije. To su i moje godine. Ja po prvi put prolazim nešto ovako… Još sve to tako javno-rekao je Dario. 

ZANIMAĆE VAS OVO

TVITER SEČE SVETSKE LIDERE! Banovali nalog još jednog MOĆNOG ČOVEKA!

NOVO VREME RADA KOVID AMBULANTI! Od danas novi sistem!

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU! Kinezi mogu da nam isporučuju i milion vakcina mesečno!

ĐERLEK: Za vakcinaciju se prijavilo više od pola miliona građana

– On se vratio i sad se pravi neki frajer. Kao on je gospodin. Tiho priča… Sve što je najgore rekao Tanji za njenu porodicu on je sad kao porekao. Folirant-rekao je Igor Mićić. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter