Izvor: HappyBSC
15.07.2020 u 21:39
0

Devojke sve SLOŽNO USTALE protiv Atine Ferari, ona im svima ZAPUŠILA USTA!

Rat između Kristine Mažibrade i Atine Ferari ne jenjava, a večeras tokom emisje „Upoznajte Parove“  sve devojke složno su ustale da brane lepu plavušu.

Kristina je rekla da ne zna koji problem Atina ima sa njom i da je ona uopšte ne zanima. Na nju se nadovezala i Ivanija Bajić koja je sručila gomilu uvreda na račun Atine.

– Nje više nigde nema, postala je nebitna i nevidljiva, bolje bi joj bilo da se sakrije u mišiju rupu – rekla je Ivania, kojoj se pridružila Nataša Pajović.

SAZNAJTE I OVO

Trik da vas obična maska štiti kao N95 (VIDEO)

FIJATOV RADNIK OTKRIO KORONA-ELIMINATOR!

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Komšije se na DIRLJIV način OPROSTILE od braće iz Čačka koji su UMRLI od KORONA virusa!

– Ona je ljubomorna jer je Kristina lepša, kao i ja, kao i ja i Ivanija, mi se ne bavimo tim poslovima kojima se ona bavi, ona je jednostavno jako ljubomorna – rekla je Nataša.

Na sve ovo Atina je ostala potpuno hladna, nju ove uvrede nisu ni najmanje pogodile, naprotiv izjavila je kako je „loži“ kada je svi napadaju. 

Da li je Atina zaista  imuna na ove napade ili samo glumi, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter