Izvor:
16.01.2019 u 21:27
0

DINA GALORINI SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS: „Svesna sam i vidim kao i svi u vili da me još nije preboleo i to da je bio odbijen od strane mene, nadam se da će uspeti pored Jelene da me preboli“! (FOTO)

Kontroverzna takmičarka sedme sezone najgledanijeg rijaliti programa "Parovi" Dina Galorini samo za happytv.rs otkrila je svoje emocije prema dotičnoj osobi sa inicijalima D.T. za kojeg tvrdi da je jedini ostavio trag u njoj nakon razvoda sa bivšim suprugom Milošem kao i emocijama Ivana Marinkovića o kojima joj govori i načinu na koji joj prilazi.

1. Da li ti smetaju provokacije od strane Jelene Ilić, koja tvrdi da si najpromuskuitetnija takmičarka u vili, te da si Ivanu stavila nogu u međunožje?

– Naravno da mi ne smeta, čak mi je i smešno koliko pokazuje ljubomoru, svesna sam da ne može da prihvati činjenicu da je Marinković još zaljubljen u mene! Ivanu nikad nisam stavila nogu na međunožje to je glupost niti bih tako nešto ikada uradila, a pogotovo ne njemu.

2. Juče si prokomentarisala da si najviše volela pod inicijalima D.T. Čime te je dotični muškarac osvojio, pa je bacio u senku i tvog bivšeg muža Miloša? Da li misliš da će ti Baki zameriti?

– Mog bivšeg muža Miloša ne može ni jedan muškarac zameniti, on je bio moja prva i prava ljubav i čovek sa kojim imam sina Vikotora, ali posle mog razvoda jedini muškarac za koga sam bila spremna i da ponovo ostvarim porodicu je bio D.T., dotična osoba je poseban i specifičan muškarac, veoma pametna i dominantna osoba, on je stariji i veoma zreo muškarac koji me je uvek usmeravao na pravi put, veoma sposoban, posle razvoda on je bio jedina osoba koja je ostavila trag u meni. Baki nema šta da mi zameri jer mi je isključivo rijaliti drug i ništa više od toga a i Bakiju sam još pre pričala o njemu.

3. Kako komentarišeš spekulacije da Ivan, čim se posvađa sa Jelenom, dolazi kod tebe da te "muva". Da li je to onako kako je predstavljeno od stane takmičara?

Da to je tačno, čak i kada se ne posvađa sa njom prilazi mi kad ima priliku i kada su u svađi onda mi otvoreno prilazi i nabacuje se, tada se ne krije po čoškovima da mi šapuće kako me voli, kako mu nedostajem i kako ću se kajati. Svesna sam i vidim kao i svi u vili da me još nije preboleo i to da je bio odbijen od strane mene, nadam se da će uspeti pored Jelene da me preboli.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter