Izvor:
02.05.2018 u 05:03
0

ĐUS GRCAO U SUZAMA: Ne može da se pomiri sa… (foto)

Već nekoliko emisija "Ispovesti" u rijaltiju "Parovi" posvećeno je slučajevima organizovanih krađa beba.

Emisija je poprimila potpuni obrt kada se javila zdravstvena radnica u penziji, koja je rešila da otkrije sve ono što je godinama gledala, a plašila se da kaže:

– Bila sam zadužena za papirologiju i imala sa prilike da primetim mnoge nelogičnosti. Tačno se znalo koja ekipa je radila, i kad se to dešavalo. Obično kada je dete slano za Beograd, tada su nestajala deca – rekla je gledateljka, ključni svedok krađe beba.

Zbog svega izrečenog, Ivan Ivanović Đus je krajnje burno odreagovao:

– Koliko puta moram da slušam istu priču u "Parovima", da li će ikada vlast odragovati? Da li će više išta da se promeni? Izvinite na mojoj rekaciji, ali kada se pomenu deca… – grcao je učesnik u suzama.

Ostanite uz happytv.rs. i saznajte sve o spornom slučaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter