Izvor:
03.10.2018 u 13:55
0

DRUŠTVENE MREŽE SE ZAPALILE: Žizela će ponovo napraviti „LAJV“ iz VILE! USKORO PONOVO UKLJUČENJE! (FOTO) (VIDEO)

Ponovo je iznenadila takmičare, ali i obožavatelje.

Ivana Živković, na društvenim mrežama poznatija kao Žizela, ponovo je upalila telefon i uključila se uživo iz vile.

Svi takmičari bili su oduševljeni njenim potezom, te je Ivana prošetala kroz vilu i pratioce zvaničnog Instagram profila parovi7official upoznala sa svakim uglom.

Ali to nije sve, Ivana je najavila da će se od 17 časova ponovo uključiti u ,,lajv", sa mnogo interesantnijim temama, zato ne propustite da ispratite sva dešavanja direktno iz vile.

Na zvaničnom Instagram nalogu biće emitovan, a do tada, vi ne propustite priliku da snimite video pozdrav za svog favorita. Ukoliko imate neki savet ili želite da ih pohvalite, sve što je potrebno jeste da snimiti video klip, koji ćete poslati na zvanične stranice Happy Produkcije:

Facebook – Parovi – Reality Show

Instagram – @parovi7official

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter