Izvor: Happy BSC
03.02.2021 u 20:37
0

DVE GODINE U MEDIJSKOJ ILEGALI! Evo šta radi ELVIN nakon što mu je BELLS slomila SRCE, smuvao OVU damicu!

Izabela Alijoski dobro je poznat rijaliti igrač koji ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima učinjenim u vili.

Atraktivna brineta najviše je ostala upamćena po vezi sa Elvinom Kadrićem Kadrom, pa mnoge interesuje šta se sa njim danas zbiva.

PROČITAJTE 

CELA SRBIJA DO POSLEDNJEG TRENUTKA VEROVALA DA JE ŽIV: Pronađeno telo nestalog dečaka iz Pančeva

UDES ZA KOLAPS! Izbegavajte ovaj deo grada, kolone automobila stoje! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Danas 1.932 novozaražena, 15 preminulih

Beograd i dalje prvi sa više od 500 zaraženih: Posle slede Kragujevac i Niš

Pevač je naime, odlučio da se povuče iz javnosti i posveti porodičnom životu.

– Kadriću je učešće u rijalitiju puno značilo, bilo mu je lepo dok je bio u Parovima ali već dve godine je u medijskoj ilegali – kaže sagovornik blizak Elvinu.

– On se sigurno neće  vraćati u rijaliti jer se zaljubio, u ozbiljnoj je vezi, pred ženidbu – dodaje gospodin blizak Kadri.

– Njegova nova izabranica je dama, prava lepotica, ima manire, obrazovana je, dolazi iz dobre porodice..  Kadrićevi se slažu sa njenom familijom, spremni su da postanu prijatelji – poentira sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter