Izvor:
17.03.2017 u 19:56
0

Ekskluzivan intervju Aleksandre Subotić za HAPPYTV.RS: „ZNAM DA ME DALILA NAPADA JER JOJ SE DOPADA DAVID!“

Aleksandra Subotić samo za Happytv.rs odgovorila je na pitanja koja intrigiraju sve gledaoce "Parova".

1. Šta je uzrok tvoje svađe sa Dalilom Mujić?

-Verovali ili ne, ja i dan danas nisam utvrdila uzrok naše svađe, ali su počele od one večeri kada sam se poljubila sa Davidom na bazenu. Tako da sve više sumnjam da to ima veze sa tim, samo što nisam sigurna da li je problem u tome što joj se sviđa David ili se plaši da njena veza sa Dadom ne padne u drugi plan.. A samim tim je pokazala da je folirant. Jako sam povređena i osećam se izdano.

2. Kako komentarišeš to što te je Dalila nazvala egoistom i samoživom?

To su izjavile i Dalila i Jelena. Ja jesam osoba koja u ovom rijalitiju potencira sebe i voli da se istakne, ali ništa više nego svi ostali. Ako sam se prema nekom ružno ponela prema njima nisam sigurno. Uvek sam bila tu da ih utešim i da im pomognem. Ali, avaj, zaboravila sam da je ovo rijaliti i da su u pitanju 80 000 evra, da one sebe smatraju najjačim rijaliti igračima i da ne biraju put do cilja. Samim tim mislim da se tu vidi ko je egoista i samoživ. A i red bi bio da i jedna i druga posle 3 rijalitija naprave nešto.

3. Da li smatraš da te Dalila ne podnosi zato što joj se potajno sviđa Dado?

-Već sam odogovrila da ne želim da verujem u to, ali iz dana u dan čujem neke priče koje potvrđuju moje sumnje i viidim njen odos prema njemu kada ja nisam tu. Ekskluzivno za vas moram da otkrijem da je njoj najbliža osoba meni rekla da je ona mislila na sebe kada je izjavila na poligrafu da joj se David poverio da mi se sviđa neka devojka i da ima bolesnu potrebu da svaki muškarac koji uđe u vilu bude zaljubljen u nju.

4. Da li misliš da ti je Dalila glavna konkurencija u "Parovima"? Koja misliš da je njena taktika?

-Ne mislim, mislim da to ona misli na mene. Njena taktika je da ospori uspeh drugih i na tome gradi sebe kao i rijaliti veza. Tužna priča = pobednik rijalitija. Jako mi je zasmetalo što se umešala u odnos mene i moje majke, a sama se žalila na to kako je rijaliti uticao na odnos nje i njenog oca.

5.Da li ćeš uopšte razgovarati sa Dalilom kada te spomene?

-Ne, od sada pa na dalje ću je ignorisati.

6. Da li si spremna da se pomiriš sa Jelenom Krunić iako je rekla da smrdiš?

-Nisam spremna, jako me je razočarala jer jako nisko puca. Pokazala je ko je i šta je tom izjavom, smrdim joj 2 dana, a 2 meseca sam joj mirisala. Ko tu ima problem – ona ili ja?!? Možda je ustvari ona ta koja smrdi.

7. Da li se bojiš da će se Dalila i Jelena sada udružiti protiv tebe?

-One su se već udružile protiv mene. To mi jako smeta i ljuta sam i besna na sebe jer sam dozvolila da poveruje u rijaliti prijateljstvo. Jako su iskrene odnosno jako iskreno lažu., ali kako su mene napale tako će se i međusobno posvađati a taj čas se bliži jer se njih dve takođe ne vole. A vi samo čekajte! Kakvi će tek tad niski udarci pasti, videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter