Izvor:
22.11.2018 u 16:14
0

EKSKLUZIVNO LJUBICA STANKOV O ŠOKANTNOJ VERIDBI SAMO ZA HAPPYTV.RS: Moje srce pripada NJEMU i nikome više! (FOTO)

Nakon sprektakularne veridbe koja se dogodila tokom žurke u vili "Parova", gde je Ratko Dimovski poznatiji kao Zmaj od Banata zaprosio Ljubicu Stankov, nastao je totalni haos.

Nakon što je Ljubica pristala da se uda za šarmantnog Zmaja u celu priču umešala se Zorica Radojković. Samo za portal happytv.rs Ljubica je rešila da stavi tačku na odnos sa Zmajom od Banata i Zoricom Radojković.

1. Zaprošena si od strane Ratka Dimovskog, a tvoja reakcija iznenadila je mnoge. U kom pravcu se razvija vaš odnos?

-Moje srce pripada samo jednom muškarcu, a to nije Ratko tako da nemam emocije prema njemu-

2. Kako komentarišeš reči koje je uputila tvoja majka Gordana. Da li te je pogodio njen komentar i da li ćeš poslušati njene savete?

-Pa svako ima svoje mišljenje, hvala joj na savetu, naravno da hoću, ona je bila u mojim godinama, ja u njenim nisam. Nije me toliko pogodilo, jer ona zna ko sam ja-

3. Sukob između Zorice Radojković i tebe je kulminirao. Da li smatraš da je Zorica ljubomorna na tvoj odnos sa Ratkom i kakvoo mišljenje imaš o njoj?

-Pa ona može da bude samo ljubomorna, zato joj ga prepuštam. Samo ću da kažem alkoholičarka-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter