Izvor:
14.08.2016 u 23:59
0

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ovako je Maca SUROVO nasamarena!

Maca Diskrecija je gost u emisiji ,,Specijal sa Parovima'', a pre gostovanja je samo za portal HappyTv, odlučila da ispriča kako stoje stvari u njenom životu kada je u pitanju karijera.

Dok sam bila u rijalitiju javljali su se mnogi sponzoru, obećavali kule i gradove. Nudili novac samo da snimim pesmu ili CD…Kada sam izašla niko se nije javio, sve je bila šminka. Posle rijalitija niko ne može da me prevari, naučila sam da čitam ljude. Dosta su preko mojih leđa pravili sebi marketing – iskrena je bila Maca.

Poznato je da su Mačići dok je zabavno-humoristički program ,,Parovi'' trajao, obećali Maci stan u Beogradu. Međutim, kako stoje stvari i to je bilo lažno obećanje.

Znala sam da se Mačići šale za stan! I dalje me podržavaju i ja sam im zahvalna – rekla je Diskrecija.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter