Izvor:
24.03.2019 u 08:10
0

GALORINIJEVA PRELOMILA SA OMILJENIM MUŠKARCIMA: Ovako uživa sa Bakijem i svojim sinčićem! (FOTO)

Poznati denser Baki B3 i ćerka srpske heroine Dina Galorini do nedavno su boravili u "Parovima" gde su svojim intrigantnim odnosom izazivali veliku pažnju javnosti, isto je ostalo i danas.

Naime, nakon što je isplivala šokantna prepiska na kojoj se jasno vidi da između njih ne postoje samo prijateljske emocije, usledio je novi misteriozni epilog čitave priče između njih dvoje.

Galorinijeva je direktno iz raskošne vile bila poslata na kućno lečenje zbog zdravtsvenog problema, međutim čini se da je njoj svakim danom sve bolje, i da je Andrija Đogani, razlog njenog boljitka u svakom smislu.

Nedavno su osvanule zajedničke fotografije ovog interesantnog spoja, a slika koja je fanovima posebno zapala za oko jeste ona na kojoj su Dina i Baki B3 srećni u kolima, sa Dininim sinom, Viktorom.

Pored toga, na društvenim mrežama su objavljene slike na kojima su njih dvoje nasmejani, i raspoloženi, te se još uvek ne zna šta se zaista zbiva između intrigantnih rijaliti igrača.

Happytv.rs
Foto: Arhiva: Instagram (Printscreen/ dina_galorini ; galorini_dina06)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter