Izvor: HappyBSC
19.09.2020 u 08:06
0

GASTTOZZ I VULETIĆ JE DONELI NA RUKAMA: Nova takmičarka ZASENILA svojim izgledom, ali i RASTUŽILA SVE! (FOTO)

Glorija Trifković je nova takmičarka devete sezone zabavno-humorističkog programa „Parovi“.

Ona je imala posebnu čast, da su je do stolice doneli Gasttozz i Vuletić.

Posle oduševljenja njenim ulaskom, ona je svim momcima poručila – slobodna sam! 

Međutim, ono što je sve rastužilo jeste njena tužna životna priča: 

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVI IMATE OVE APLIKACIJE U TELEFONU! Proglašene su za ŠPIJUNSKE i od nedelje ZABRANJENE

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Zvezda ide u Sloveniju ili Jermeniju

ĐOKOVIĆ DOBIO „SRPSKI DERBI“ U RIMU! U petak igra četvrtfinale! (VIDEO)

MALE TAJNE ONLAJN MUVANJA Evo šta znače poruke muškaraca na mreži

– Započela sam školovanje za biotehnologa, alis am se zbog porodičnih problema ispisala. Radila sam do skoro kao fizički radnik u jednoj firmi. Ovde mi je motiv novac i zabava – rekla je Glorija i nastavila: 

– Odrasla sam sa majkom. Ona je isto bila fizički radnik. Otac nije bio uz nas. Bilo je teško jer sam imala samo majku. Moj tata je imao dve žene u isto vreme. Imam dve polusestre i polubrata. Nisam ih upoznala. Oni su mojen godište i žive u Crnoj Gori. Moj otac je imao ženu,  ali moja majka to nije znala. On nije želeo da se ja rodim, ali mama jeste. kada sam se rodila, bio je da me vidi, posle toga nisam ga videla 5 godina i onda sam ga videla kada sam bila šesti razred. Iskreno ne znam šta se sve izdešavalo jer nisam ispitivala majku. Majka se borila za mene. Nisam imala mnogo toga, ali sam bila čista i sve mi je pružala što je mogla. Nismo imali vodu u kući. Socijalno smo bili ugroženi. Ona se izborila za mene. Bila sam osetljiva kao dete. Povređivala me je svaka uvreda od strane dece. Sa dvadeset godina sam počela da radim. Ispisala sam se posle druge godine srednje škole – ispričala je Trifkovićeva. 

Kako vam se dopada nova takmičaraka? 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter