Izvor:
14.04.2017 u 06:01
0

GOSTI SE PONOVO NISU SLOŽILI: Jovan objasnio svoje viđenje straha!

Lični biograf patrijarha Pavla Jovan Janjić, nije se složio sa astrologom Dušanom Veličkovićem oko straha, pa je učesnicima pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", ispričao i svoju stranu.

On je rekao da je normalno da svaki čovek poseduje strah, ali da je glavno pitanje u količini.

Svaki čovek ima strah, a ako ga ima to znači da je od Boga. Taj strah je potreban čoveku, a pitanje je samo količina straha. Ako je strah veliki, to znači da taj čovek nema vere, ali treba biti obazriv i posedovati jednu dozu straha. I ja sam imao strah od zmija, ja sam dete sa sela, kupio sam seno, a zna se da u senu ima mnogo zmija, pa sam često iz patološkog straha ubijao zmije. Tek posle sam shvatio da zmija neće da te dira ako nećeš ti nju prvi. Sve je u meri. U Svetom Pismu se kaže – budite mudri kao zmija, a bezazleni kao golubovi. Zmija je simbol mudrosti – rekao je Jovan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter