Izvor:
03.10.2018 u 13:30
0

HVALIO SE DOK MU NISU ZAPUŠILI USTA: Džonatan održao lekciju Conji, nije znao šta da mu odgovori! (FOTO)

Za vreme popodnevnog druženja, došlo je do sukoba između novog takmičara i konobara.

Naime, kako je glavna tema seksualan odnos između Nikole Conje i Ljubice, koji je bio prikazan takmičarima tokom prošle noći, danas je došlo do komentarisanja celog odnosa.

Takmičari su zgroženi zbog tog događaja, jer je većina osudilo konobara, s obzriom da je Ljubica priznala da su imali intiman odnos, ali da je ona bila u alkoholisanom stanju, pa je Conji bilo mnogo lakše da se odvede u krevet, a kasnije je sve to negirao, iako mu je pušten video snimak na kom se jasno vidi čin.

Želeo je sebe da uzdigne, tako što je držao hvalospev o sebi, ali onda je došlo do preokreta u situaciji, jer mu je novi takmičar zapušio usta:

Conja kada ima se*s, krevet puca od pokreta – hvalio je sebe, a potom je novi takmičar tamne puti zapušio usta Conji:

Vidi, ja imam pravo da igram sa bilo kojom devojkom, jer nemam ženu. Sram te bilo, ćuti tu i sedi, pokrij se ušima – pa dodaje – Ti si već izubio ženu, nemaš pojma ništa. Priznaj, lažeš sve vreme

Conja je postao i više nego kontradiktoran, s obzirom da je u jednom trenutku negirao, a potom je govorio da je to sve bila gluma, međutim, njegova žena Milka se i dalje ne oglašava.

Hapyptv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter