Izvor:
02.12.2019 u 06:46
0

INOVATIVNOST NA NIVOU: Kada je u pitanju vođenje ljubavi, takmičarima svašta pada na pamet! (VIDEO, FOTO)

NEŽNOSTI U DNEVNOJ SOBI: Alberto i Palčica ponovo u zagrljaju! Sada je jasno da imamo novu romansu u vili Parova! (FOTO)

U dvorištu vile "Parovi" sedeo ljubavni par Uroš Andrejić i Dragana Mitrović. Odjednom se pojavio Džonatan Mastor Lumbila koji je krenuo sa prozivkama na njihov račun:

Što si stavio stolicu u tuš kabinu – pitao je Mastor Uroša.

Šta tebe boli uvo? – viknula je Dragana u šali.

Opa, šta si to radio? – prozivao ga je Alberto.

Samo sam vodio ljubav. Lakše mi je tako nego da je nosim. Lako je Albertu sa Palčicom, može da je okreće kako god hoće. Ona je manja i lakša od Dragane – objašnjavao je Uroš.

Ti i Dragana ste zapušili kadu, poplava u kupatilu – žalio se Alberto.

Takmičari su veoma inovativni kada su u pitanju mesta za vođenje ljubavi. Pokušavaju da se sakriju od kamera, ali im to baš i ne ide od ruke. Ispratili smo svaki njihov korak.

PAVAO BRUTALNO ISKREN: Za njega je ovo i dalje samo igra! Zorana i Slađa ne žele da se slože s njim! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter