Izvor:
23.01.2019 u 16:02
0

INTERVJU KOJI STE DUGO ČEKALI! Aleksandar Požgaj samo za Happytv.rs otkriva SVE što vas je zanimalo: „Lakić ima nerešiv problem sa mnom, Coki treba psihijatar, a najlepša od svih je…“ (FOTO)

Aleksandar Požgaj unosi pometnju otkako je ušao u vilu "Parova". Takmičar se očigledno drži one stare, tiha voda breg roni, ali i to je dovoljno da poljulja kulu od karata.

1. Kakvo mišljenje imaš o Nikoli Lakiću i zašto ti on toliko smeta?

– Nikolu Lakića nisam video u rijalitiju do trenutka kada je on pokazao da ja njemu zapravo smetam. Hteo je problem i sada ima problem. Pomirenje nije moguće i sada je situacija on ili ja, a zna se da ja uvek idem do kraja.

2. Da li imaš još neke informacije iz spoljnog sveta o Aleksandri Tasić Coki koje nisi izneo u prethodnoj izjavi?

– Sve što sam izneo o Coki je istina. Coka je htela problem i dobila je probelma. Ona i moj prijatelj su imali lepu romansu, ali tu su problem bili žena i deca mog prijatelja. O Coki sam imao lepo mišljenje do njenog učesšća u rijalitiju. Bila je jako fina, ali mislim da je Lakić promenio i da će joj trebati psihoterapija posle ovoga.

3. U zadnje vreme ti se udvaraju mnoge devojke u vili. Koja devojka je po tvom mišljenju najlepša, koja ti se najviše dopada?

-U vili ima mnogo lepih devojaka i meni prija njihovo društvo. Jednostavno uživam, ali tu se zna granica u našim odnosima.

Ipak, najlepša za mene je Aleksandra Marjanović.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter