Izvor:
01.01.2019 u 19:43
0

IVAN JOJ OKRENUO LEĐA: Nevena nije moj prijatelj nikada bila!

Ivan Marinković je žestoko zaratio danas sa svojom drugaricom Nevenom Kalever i to sve zbog njene majke Alje.

-Ona je rekla da neće doći pa je onda došla u vilu, jer je ćerka zavrtela. Samim tim je pokazala sve. Stajala je u jednom mestu kao neki don, kome su svi prilazili. Ja sam popričao sa Aljom par minuta, i rekla mi je šta misli o meni. Ona je rekla da u svačijim očima vidi ko je kakav a ja sam baš video kakva je ona. Nisam znao da ću tako brzo dobiti potvrdu onoga što mislim. Alja me je ogovarala da sam pokvaren. Ja sam Alji rekao da mi ti nisi prijatelj, moj jedini prijatelj je Jelena-rekao je Ivan.

-Naravno da će da se predomisli zbog svog deteta. Meni mama nikada nije rekla ništa ružno za Ivana, a on neka misli šta god hoće-rekla je Nevena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter