Izvor:
05.01.2018 u 02:05
0

IZABELA OMRAŽENA OD SVIH: „Veoma sam besna i razočarana“!

Izabela je postala omražena učesnica u vili Parova. Kako je imala silnih konflikata i rasprava sa svima, besnela, bunila se i plakala situacija koja se desila sa milijem je bila kap koja je prelila čašu.

Izabela se ubacila u neku priču koju je Mili pričao o Vesni i Lakiću pitajući ga zašto tako priča on je skočio na nju i verbalno je žestoko napao.

Letelo je perje u vili da je zamalo došlo i do fizičkog okršaja. Ona se od tada povukla od svih da ceo dan ne komunicira sa učesnicima u vili.

Samo sam besna i razočarana što sam ostavila neke ljude, ostavila svoj život, ljude koje nisam cenila i poštovala radi potpunih stranaca ovde i onda sam besna i razočarana. Mili obično sve zna i obično je za sve upućen ja sam se bezveze ubacila u neku komunikaciju gde je on komentarisao Lakića i Vesnu i onda je on mene ne mogu da kažem napao, nego odreagovao čudno nekim besnim tonalitetom i ja ne znam zašto. Jer ovde svi misle da meni Vesna daje ovde neka krila neke instrukcije što apsolutno nije istina– rekla je Izabela

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter