Izvor:
07.11.2019 u 12:48
0

IZIGRANI MUŽ: Da je znao za MILIJANINA NEVERSTVA, ne bi ušao u rijaliti! RAZOČARAN u BLUDNICU! (FOTO)

IZNERVIRAO MILOJKA USRED EMISIJE! Svađa ZBOG ŠOLJE prerasla u SVAĐU ZBOG ŽENE! Njihovoj raspravi NEMA KRAJA! (FOTO)

Milijana Božić, supruga Milojka Božića istakla je koliko je njen muž ljubomoran i da joj zamera što se druži sa muškarcima. Ona smatra da za to nema potrebe i da s tim muškarcima nije bila u vezi. Međutim, Milojka nije uspela da ubedi u to:

Bez obzira kojem se ja prijatelju javim, Milojko ljubomoriše. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Pre neki dan je ispljuvao Kobru, a ništa se nije dešavalo. Kako ti možeš da znaš da smo se mi ljubili? – pitala je Milijana.

Pa jesi. Kada sam ja izašao napolje. Ljubili ste se i vatali na rođendanu, ljubila si ga u vrat, hajde reci – zahtevao je Milojko.

Kada ste saznali da vas je žena prevarila sa rođakom? – pitala je voditeljka Vendi.

U rijalitiju. Ja da sam ranije saznao, ne bih dolazio ovde – odgovorio je Milojko.

S obzirom da je Milijana varala Milojka na njegove oči, nije čudno što nema poverenja u nju. Možda se to u budućnosti promeni, videćemo.

"ON SE GUBI I POSTAJE AGRESIVAN!" Ukućani ŽESTOKO ISPROZIVALI Alberta Galorinija! Shvatili su kakvu je PRLJAVU IGRU smislio! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter